Welkom

Wij zijn OF Groep

Ondernemend Friesland is in 1989 opgericht met als doel ondernemers aan elkaar te verbinden middels het Ondernemend Friesland magazine. Ruim 27 jaar later hebben de onderneming en het blad de nodige ontwikkelingen doorlopen. Inmiddels is Ondernemend Friesland uitgegroeid tot een onderneming die meer doet dan alleen het verbinden van bedrijven. De ‘OF-Groep’ heeft zich als doel gesteld om de ondernemer op tal van gebieden te ondersteunen. Deze nieuwe strategische koers wordt sinds 2014 uitgestraald en wij als Ondernemend Friesland hebben ons toegelegd om de ondernemer in de toekomst maximaal te kunnen ondersteunen op het gebied van marketing & communicatie.


Toekomst is vandaag

Wij spreken over ‘oplossingen’ en niet over producten en diensten. Het leveren van oplossingen waarmee u als ondernemer uw corebusiness kunt uitbreiden en laten groeien. Al onze marketing & communicatie oplossingen worden in huis ontworpen en ontwikkelt, stuk voor stuk unieke producten. Wij denken mee in de processen die u als bedrijf doorloopt en zorgen voor de ontwikkeling van betrouwbare oplossingen. De ‘OF-Groep’ geeft u de toekomst.


Thuisbasis: Tussendiepen 21

Duidelijkheid en kracht is wat wij willen uitstralen. Graag verwelkomen wij klanten daarvoor op onze locatie in Drachten. Gevestigd aan de Drachtstervaart, die in 2016 zijn weg heeft gevonden tot in het centrum van Drachten. Komt u gerust langs en laat u zich door ons informeren over de mogelijkheden.


Werken bij OF-Groep

Wij zien het als onze plicht om de kwaliteit van onze oplossingen continue te bewaken en te verbeteren. Wij investeren in onze mensen zodat u altijd de meest unieke oplossingen krijgt en mag verwachten. Zonder gepassioneerde professionals is er geen onderneming, wij zijn dus ook altijd op zoek naar nieuwe collega’s.


Ben jij die professional?

Wil jij carrière maken binnen een dynamische en groeiende onderneming? Informeer dan naar de beschikbare vacatures.

Bekijk hier de vacatures

Terug naar boven